Az oldalt azért hoztuk létre, hogy itthon is népszerűsítsük a 2020 elejére 10 millió feletti havi aktív felhasználóval rendelkező Brave böngészőt, és segítsük elterjedését.

Az okok viszonylag egyszerűek: a Brave gyorsabb, biztonságosabb, kevésbé tolakodó a blokkolt reklámok és követőkódok miatt, és még az is lehet, hogy néhány év alatt sikerül megreformálnia az online hirdetések világát, egy (az internetező tömeg szempontjából) igazságosabb rendszer létrehozásával. Egyikünk online marketing területről, másikunk a tartalomgyártás világából érkezik, így különösen izgalmasnak találjuk a Brave értékajánlatát, és kíváncsian várjuk a fejleményeket, melyekről aztán az oldalon is beszámolunk.

Az sem utolsó dolog persze, hogy a hozzánk hasonló tartalomgyártóknak (weboldalak, twitter fiókok, YouTube és Twitch csatornák) lehetősége van jelentkezni a Brave Publishers rendszerébe, mely után ők maguk is fogadhatnak automatikusan vagy egyetlen gombnyomással támogatást a nézőktől, olvasóktól. Ezt a regisztrációt mi is elvégeztük az oldallal, és persze írtunk is róla.

A Brave letöltését csak a hivatalos oldalról javasoljuk. A felső menüben és a bejegyzések között számos hasznos és érdekes bejegyzést találsz. Ha gondolkodsz a mostani böngésződ lecserélésén, olvasgass, aztán hajrá! Az oldalon semmilyen reklám, saját követőkód vagy kommentelési lehetőség nincs, ezzel igyekszünk a fent vázolt szellemiségnek magunk is megfelelni.

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed van az oldallal vagy a böngészővel kapcsolatban, dobj egy emailt az info[at]bravebongeszo.hu címre!